LA NOSTRA HISTÒRIA

El Bar-Restaurante El Tinglado es un espacio singular anexo al Club Náutico de Sant Feliu de Guíxols. Aquest antic magatzem del port de Sant Feliu és bar, restaurant i espai museístic, amb una peculiar decoració de fotografies històriques i l'antiga locomotora i el vagó del tren que antigament va connectar Sant Feliu de Guíxols amb les ciutats veïnes.

NO ÉS NOMÉS UN RESTAURANT AMB VISTES

El Tinglado està ubicat entre el Club Nàutic, la grua i les embarcacions del port esportiu, amb un menjador de grans finestrals i una acollidora terrassa. És un punt dintercanvi entre les diferents activitats esportives, lúdiques i turístiques que ofereix el municipi, gaudint d'un cafè, un bon menjar o una copa de vi en un entorn únic a Sant Feliu. t'estem esperant!

CÒCTELS EL TINGLADO

T'oferim extraordinàries receptes de còctels perquè gaudeixis de la tarda dinàmica del nostre nou bar, envoltat dels teus.

DISPOSEM DE

PÀRQUING

Disposem de
un aparcament gratuït
MÉS QUE UN

ESTIL DE VIDA

Vine i gaudeix de la nostra
cuina i de les nostres vistes

LA NOSTRA CARTA

Portem la gastronomia més tradicional i la combinem amb receptes de còctels extraordinàries

food-image-rosemary-opt

Vine i gaudeix de la cuina mediterrània

Seleccionem, cuidem i tractem amb màxima professionalitat la nostra matèria primera, donant a cadascun dels nostres plats la importància que es mereix. A la nostra cuina, s'ocupen de mantenir a cada plat l'essència del producte i la seva procedència.

És millor provar-ho un mateix

Vine al Tinglado a tastar la nostra cuina

Descobreix les millors vistes al port a la nostra! L'Autèntica Experiència Mediterrània us està esperant..
És millor provar-ho un mateix

Que diuen de nosaltres