Menú cap de setmana

Menu cap de setmana

Amanida grega amb feta i olivada

Albergínies farcides amb mascarpone

Timbal de patata, escalivada i sardina fumada

Sopa de peix

Platillo de cigrons amb cap i tripa

Amanida amb formatge, codony i vinagreta de fruits secs

Brandada de bacallà amb pa de coca

Pasta italiana amb bolets, carbassó i formatge

                                                                   *******

Entrecot de vedella reposat a la planxa

Suquet d’escrita

Arròs caldos mar i muntanya  (mínim 2 pers. )

Bacallà a la Donostiarra

Peus de porc guisats i gratinats

Magret d’ànec amb reducció de cassis

Espatlla de xai al forn

Galta de porc rostida al forn

*******

Fruita del temps, Flam d’ou,  Pastis de formatge, Crema catalana,

Mato amb mel, Flam de xocolata

22 €

                                                                                        Beguda no inclosa

 

Actualitzat 18/4/2021 per fer reserves aquí.